NaslovnicaVijestiDRUGA STRANA MESSIJA: Evo šta je uradio sa kopačkama nakon utakmice

DRUGA STRANA MESSIJA: Evo šta je uradio sa kopačkama nakon utakmice

Barcelona je proteklog vikenda savladala La Couruna sa 4:0, a Messija definitivno nije išlo.

MESSIJA

Barcelona je sačuvala prednost od 11 bodova ispred Real Madrid, a u subotu nas očekuje El Clasico.

Protiv La courune Messi je imao dosta prilika. Naime, on je pogodio okvir gola tri puta, a u 70. minuti je profulao penal.

Nakon utakmice Argentinac vidno nije bio zadovoljan, te je skinuo kopačke i bacio ih u publiku.

[su_live_koeficijenti]

Jasno je da osvajač Zlatne kopačke ne želi koristiti iste kopačke protiv Real Madrid na Santigao Bernabeu, utakmica u kojoj ne smije dozvoliti da ne iskoristite šest dobrih prilika.

Zanimljivo, Leo Messi je ove sezone čak 14 puta pogodio okvir gola, isti broj koliko je imao u prvenstvu.

Barcelona i Chelsea su spremni obnoviti svoje fascinantno suparništvo kada se u februaru sastanu u Ligi prvaka.

Ova dva kluba su imala vatreno rivalstvo, a Plavci su zloglasno izgubili mjesto u finalu 2009. godine unatoč tome što su im trebala biti dosuđena četiri kaznena udarca.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lionel Messi još nije pobijedio Chelseaja u svojoj karijeri, dok argentinski reprezentativac nije uspio postići niti jedan gol u posljednjem susretu 2012. godine, a tada je čak pucao i penal.

Ali španjolska web stranica Don Balon tvrdi da 30-godišnjak misli da njegovi protivnici imaju samo jednog dobrog igrača, a to je niko drugi nego Eden Hazard.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!