NaslovnicaVijestiDva europska velikana zainteresirana za Moratu

Dva europska velikana zainteresirana za Moratu

Alvaro Morata trenutno se nalazi u velikim problemima u Chelseaja, jer zbog forme u kojoj se nalazi dobija sve manje minuta kod trenera Sarrija. Interesovanja da španjolskog nogometaša dovedu na pozajmicu pokazali su Barça i Bayern.

Morata je u Chelsea došao iz redova Real Madrida, ali još uvijek nije pokazao ni djelić partija zbog kojih ga je Antonio Konte doveo u redove Bluesa za čak 66 milijuna eura. Novi trenera Chelseaja Mauricio Sarri gotovo da igra bez klasičnog napadača ove sezone, zbog čega je primoran da svoje redove pojača novim centarforom, a konkretno se spominje Higuain.

Barçelona je prodala Munira Sveilli, pa je trenutno Luis Suarez jedini napadač u ekipu, tako da bi ekipi Ernesta Valverdea Morata poslužio kao rezervni napadač, a upitno je koliko bi dobio minuta. Blaugrana će tako u narednom periodu skoro pa sigurno dovesti još jednog napadača, da li će to biti Morata, ili Ben Yedder koji se još spominje pored Llorentea.

Minhenski Bayern također želi da osvježi svoj napad, jer si nalazi skoro pa u sličnoj situaciji kao i Barcelona. Barça i Bayern su prema navodima španjolskih medija interesovanje za Moratu pokazali u vidu pozajmice, jer se Chelsea vjerojatno neće odlučiti da proda 26-godišnjeg nogometaša za sumu ispod 50 milijuna europskih novčanica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!