NaslovnicaVijestiDva tima iz Premiershipa u borbi za dovođenje Thiaga

Dva tima iz Premiershipa u borbi za dovođenje Thiaga

Prethodnih dana u njemačkim medijima priča se da će španjolski nogometaš iz redova Bayerna, Thiago Alcantara vjerojatno napustiti Allianz Arenu nakon sedam godina provedenih u klubu. Španjolac bi karijeru mogao nastaviti na Otoku, s obzirom da se dva kluba interesiraju za njegove usluge.

Predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge je već u julu najavio mogući odlazak 29-godišnjeg veznjaka.

“On je odličan momak i na terenu i van njega. Pričali smo dosta o njegovoj budućnost, ispunili smo sve njegove zahtjeve, ali izgleda da Thiago želi da karijeru nastavi negdje drugdje. Potrebno mu je novo iskustvo na kraju njegove igračke karijere. Ja sam bio jasan – ne želimo da on ode za džaba sledeće godine.”, rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

Prvi kandidat za dovođenje španjolskog nogometaša je Manchester United, a spominje se još i Liverpool. Britanska kladionica Betfair ima čak i tečajeve gdje će Španjolac nastaviti karijeru. Na Unitedovo dovođenje Thiaga Alcantare tečaj je 1.44, a na Liverpool 2.70.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!