NaslovnicaVijestiDvojac Reala poručuje: Nedostaje nam Cristiano, biće teško bez njega!

Dvojac Reala poručuje: Nedostaje nam Cristiano, biće teško bez njega!

Dvojica nogometaša Reala poručila su nakon pobjede protiv Girone u La Ligi kako im nedostaje Cristiano Ronaldo, koji je ljetos prešao u Juventus.

Nogometaši madridskog Reala Marcelo Vieira i Karim Benzema priznali su da ekipi mnogo nedostaje Cristiano Ronaldo poslije odlaska u Juventus.

Ronaldo je ovog ljeta prešao u Italiju za 112 milijuna eura zbog nesuglasica s predsjednikom Reala Florentinom Perezom, a Marcelo i Benzema smatraju da je teško nadoknaditi takav gubitak.

[su_live_koeficijenti_v2]

”Ronaldo je najbolji nogometaš svijeta. Očigledno da nam nedostaje, ali su i Bale i Benzema odlični”, rekao je Marcelo nakon pobjede nad Gironom (4:1).

Nogometaši Real Madrida upisali su i drugu pobjedu na startu sezone nakon što su na gostovanju pobijedili Gironu sa 4-1, a Luka Modrić je zaigrao u posljednjih 13 minuta.

Domaćin je poveo u 16. minuti golom Borje Garcije, no europski prvak je u nastavku okrenuo rezultat postigavši četiri gola. Do konca poluvremena je izjednačio Sergio Ramos iz jedanaesterca u 39. minuti, a u nastavku je ‘Kraljevski klub’ zabio tri gola.

Na 2-1 je povisio Karim Benzema iz kaznenog udarca u 52. minuti, sedam minuta kasnije Gareth Bale je zabio za 3-1, a trijumf gostiju potvrdio je Benzema u 80. minuti svojim drugim golom na utakmici.

[su_us_open]

Benzema, koji je imao sjajnu suradnju s Ronaldom, žali zbog odlaska Portugalca i najboljeg strijelca u povijesti kraljevskog kluba.

”Cristiano se ne može zaboraviti. Bio je važan za Real, postigao je mnogo golova i bio jedan od najboljih igrača svijeta. Ipak, sada moramo misliti na drugi način s drugim timom”, zaključio je Benzema.

Ronaldo se još uvijek nije upisao u strijelce na službenom meču u Juventusu, u pobjedama nad Chievom (3:2) i Laziom (2:0).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!