NaslovnicaVijestiDVOSTRUKI TRANSFER NA POMOLU: Dvije zvijezde ovog siječnja definitivno odlaze iz Real...

DVOSTRUKI TRANSFER NA POMOLU: Dvije zvijezde ovog siječnja definitivno odlaze iz Real Madrida!

Dvojac Real Madrida Gareth Balea i Isco navodno bi mogli biti na izlaznim vratima Santiago Bernabeua u siječnju, iako nema prijedloga gdje bi mogli otići.

DVOSTRUKI TRANSFER

Bale, koji ima 30 godina, je ove sezone odradio sedam nastupa i postigao dva gola i dvije asistencije, ali s obzirom na njegovu kvalitetu koja nije ni blizu onoga što od njega očekuju u Realu.

Slično tome, Isco je i ove godine imao razočaravajuću sezonu, jer nije uspio postići ni golove ni asistencije u četiri utakmice u La Ligi, jer se čini da ima problema da utječe na igru kada mu Zidane pruži priliku za to.

Prema Mundo Deportivu, navodi se da je Bale ovaj tjedna doputovao u London sa dozvolom kluba, a navodno se namjerava sastati sa svojim agentom i da razmotri mogući plan odlaska u siječnju sa mogućim preseljenjem i Kinu.

Izvještaj govori o ‘potpunom razvodu’ između dvije strane, ali ostaje da se vidi hoće li to u konačnici doći do raskola ili će Bale ostati na Bernabeu.

Vrijeme će pokazati da li postoje ponude da se uvjeri Real Madrid da ga porda, ali stvari ne zvuče posebno pozitivno za Balea koji želi otići iz glavnog grada Španjolske.

U međuvremenu, Mundo Deportivo dodaje da Isco može također napustiti španjolske divove u siječnju i već neko vrijeme nije uspio imati željeni utjecaj, iako su i njegove ozljede bile problem.

Unatoč tome, on se nije ostvario do razine koja se očekivala od njega, pa je on povezan sa odlaskom u siječnju, jer bi zauzvat mogao otvoriti vrata i ostaviti mjesto slobodno za Tottemhamovog Christiana Eriksena, sukladno gore navedenom izvještaju.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!