NaslovnicaVijestiEden Hazard: Bilo bi teško reći im ne

Eden Hazard: Bilo bi teško reći im ne

Bilo bi teško reći im ne, riječi su Chelseajeve zvijezde. Belgijski internacionalac želi dodati pobjedničku medalju Lige prvaka u svoju kolekciju i on vidi ekipu Laurent Blanca kao održivu opciju za njega u budućnosti. Krilni igrač Chelseaja, Eden Hazard je priznao da bi ponudu PSG-a bilo teško odbiti ukoliko se ukaže ta prilika.

Bilo bi teško reći im ne

Belgijski reprezentativac je jedan od brojnih zvijezda Plavaca koji se bori za dosljednost u odbrani titule Premiershipa, gdje je klub sa Stamford Bridge-a na 12 poziciji na tabeli.

Hazard smatra da bi mu transfer u klub koji je sposoban da osvoji Ligu prvaka pomoglo da ispuni svoj glavni cilj u karijeri i on vidi Parižane kao idealnu opciju za to.

I dok se priprema da se suoči sa ekipom Laurent Balnca u osmini-finala, on odbija da isključi opciju odlaska sa Stamford Bridge-a.

[su_netbet_psgchelsea]

“Teško je reći ne PSG-u, kao i svim timovima sposobnim za osvajanje Lige prvaka”, rekao je za Le Parisien.

“Sada, PSG je dio ove kategorije, a za mene, osvajanje Lige prvaka je glavni cilj. Ali, za sada samo ostajem na tome.”

Hazard je jako povezan sa odlaskom u ljetnom prijelaznom roku, nakon nevjerovatno loše sezone na Stamford Bridge-u – postigao je samo jedan gol, iz penala u FA kupu. Nedavna događanja ukazuju na to da su Laurent Blanc i menadžer Real Madrida Zinedine Zidane, vrlo zainteresovani za njegove usluge.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!