NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD IPAK OSTAJE? Pojačanje od 100 milijuna funti uvjerava Belgijanca da...

EDEN HAZARD IPAK OSTAJE? Pojačanje od 100 milijuna funti uvjerava Belgijanca da ostane na Stamford Bridgeu

Očajno siromašna sezona zaista je završila na najbolji mogući način za Chelsea. Problemi sa Antonio Conteom, igrači van forme i završetak sezone na petom mjestu predstavljaju prilično tešku sezonu u Premier ligi, ali njihova pobjeda u finalu FA kupa nad Manchester Unitedom je konačno dalo nešto navijačima za veselje.

EDEN HAZARD IPAK

Eden Hazard je zapečatio pobjedu na Wembleyu sa svojim golom iz penala u prvom poluvremenu, a Plavci su se iskupili za svoj poraz od 2-1 od Arsenala u prošlogodišnjem finalu FA kupa.

To je bio jedan od najboljih nastupa ove sezone, sa Tiemoue Bakayokom koji je odigrao vrlo dobro.

Međutim, bio je to pobjednički nastup Eden Hazarda. Belgijanac je pravio razliku na terenu, sa Unitedovim velikim igračima kao što su Pogba i Sanchez koji nisu bili u stanju odgovoriti.

Neophodno je da Chelsea zadrži Hazarda ovog ljeta, a Real Madrid je čvrsto povezan sa belgijskim čarobnjakom.

Njihov nedostatak Lige prvaka bi mogao odigrati veliku ulogu u njegovoj odluci, a nejgov međunarodnjak i kolega iz tima Thibaut Courtois je također povezan sa odlaskom.

I čini se da je Chelsea svjestan potrebe da se okrenu Hazardovim ambicijama u klubu, a Telegraph izvještava kako londonski klub želi dovesti vrhunsko pojačanje koje bi natjeralo Belgijanca da ostane na Stamford Bridgeu.

Robert Lewandwoski, vrhunski napadač Bayern Munchena je spreman da ode iz kluba i Chelsea je spreman da plati naknadu u iznosu od 100 milijuna funti, unatoč tome što je napadač ušao u svoje 30-te godine.

Chelsea je uvjeren da želi napustiti Njemačku i pomoći će u finansiranju transfera prodajom Alvaro Morate koji će otprilike koštati oko 68 milijuna funti, a također je Španjolac jako povezan sa svojim bivšim klubom Juventusom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!