NaslovnicaVijestiEden Hazard komentarisao izjavu oca kako želi preći u Real Madrid

Eden Hazard komentarisao izjavu oca kako želi preći u Real Madrid

Krilni igrač Chelseaja Eden Hazard priznao je kako je razgovarao sa svojim ocem, koji je u intervjuu za belgijske novine Le Soir prošlog mjeseca izjavio kako je Eden odbio novi ugovor koji mu je ponuđen u Chelseaju jer planira preći u Real Madrid.

Hazard komentarisao izjavu oca

Kako pišu španjolski mediji, ‘kraljevski’ klub je pripremio ogromne novce za pojačanja sljedećeg ljeta, a jedna od glavnih meta koja se povezuje sa dolaskom je upravo belgijski reprezentativac.

Ipak, on je to sve demantirao nakon subotnje utakmice protiv Brightona, u kojoj je briljirao postigavši dva gola u pobjedi rezultatom 4-0. Hazard je priznao kako je sretan na Stamford Bridgeu, ali još uvijek nije potvrdio kako će produžiti ugovor sa klubom, koji ističe u ljeto 2020. godine.

“Moj otac je rekao neke loše stvari. Razgovarao sam s njim, bez brige. Fokusiran sam na Chelsea”, rekao je 27-godišnjak, te nastavio: “Imam još dvije godine ugovora i sretan sam ovdje. Kao što sam već rekao deset put, želim ovdje igrati ove godine, a onda ćemo vidjeti. Sretan sam ovdje.”

Prvi gol protiv Brightona je bio njegov ukupno 100. ligaški gol u karijeri, a do sada je ukupno učestvovao u 102 premierligaška gola u dresu Chelsea. Postigao je 65 golova i podijelio 37 asistencija, prestigavši tako legendarnog Gianfranca Zolu (101) na trećem mjestu. Ispred njega se sada nalaze samo Didier Drogba (159), te Frank Lampard (237).

[su_bonus]

Povodom špekulacija o njegovoj budućnosti oglasio se i suigrač Victor Moses, koji je u intervjuu za London Evening Standard rekao: “Kada je njegov dan, on je vjerovatno jedan od najboljih igrača na svijetu. Nevjerovatan je, vrlo je talentiran. Jako smo sretni što ga imamo u klubu i drago nam je što uživa u svojim nastupima. Nadamo se kako će nastaviti postizati golove.”

Chelsea je pobjedom protiv Brightona stigao do 50 osvojenih bodova u sezoni, te se i dalje nalazi na trećem mjestu iza vodećeg Manchester Cityja, te drugoplasiranog Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!