NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko bi po njegovom mišljenju trebao osvojiti Zlatnu...

EDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko bi po njegovom mišljenju trebao osvojiti Zlatnu loptu!

Zvijezda i jedan od najboljih igrača Real Madrida Eden Hazard danas je dao zanimljiv intervju u kojem je priznao tko bi po njegovom mišljenju trebao osvojiti ovogodišnju Zlatnu loptu.

Hazard otkrio tko zaslužuje Zlatnu loptu

Ova prestižna individualna nagrada će biti službeno dodijeljena sljedećeg tjedna u Parizu, a favoriti za osvajanje iste su defanzivac Liverpoola Virgil van Dijk, te već dobro poznati dvojac Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

S druge strane, Van Dijkovi suigrači sa Anfielda Sadio Mane i Mohamed Salah se također nalaze među 30 kandidata za osvajanje ove nagrade, ali je malo vjerovatno da će ju netko od njih dvojice osvojiti. Međutim, Hazard vjeruje kako baš oni zaslužuju bitti proglašeni najboljim na svijetu nakon što su pomogli Liverpoolu da osvoji Ligu prvaka prošle sezone.

Bivši igrač Chelseaja je u intervjuu za Le Parisien rekao: “Zlatnu loptu bih dao nekom iz Liverpoola, Maneu, Salahu ili Van Dijku, oni su ju zaslužili. Da je Sadio Mane osvojio Afrički kup nacija, ne bi se uopšte raspravljalo o ovome. Bilo bi sjajno ukoliko on osvoji Zlatnu loptu. Također bi bilo dobro da ju osvoji i Momo (Salah), koji mi je dobar prijatelj. Bilo bi to dobro i za afrički i za engleski nogomet.”

Hazard se također nalazi na listi 30 kandidata, koja je objavljena početkom ovog mjeseca, nakon što je predvodio Chelsea do titule prvaka Europske lige prošle sezone, prije nego što je otišao u Real Madrid prošlog ljeta.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!