NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju četiri najbolja igrača...

EDEN HAZARD OTKRIO: Evo tko su po njegovom mišljenju četiri najbolja igrača u Premier ligi!

Zvijezda Chelseaja i belgijski reprezentativac Eden Hazard otkrio je kako smatra da su Mohamed Salah, Kevin De Bruyne, Sergio Aguero i N’Golo Kante u ovom trenutku četiri najbolja igrača u Premier ligi.

Hazard imenovao četiri najbolja igrača

Salah je nešto lošije krenuo u novu sezonu, ali je prošle impresionirao sve ljubitelje nogometa, osvojivši nagradu za igrača godine u ligi nakon 44 postignuta gola i 16 podijeljenih asistencija u dresu ‘Redsa’ u svim takmičenjima.

[su_bet365_koeficijenti]

On je tu nagradu osvojio ispred zvijezde Manchester Cityja Kevina De Bruynea, iako je belgijski veznjak igrao jednu od ključnih uloga u osvajanju titule ‘Građana’ sa rekordnim brojem bodova. Još jedan od igrača koji su igrali ključnu ulogu u timu Pepa Guardiole je argentinski napadač Aguero. On je na ukupno 25 nastupa u ligi prošle sezone postigao 21 gol i podijelio šest asistencija.

Hazard smatra da su njih trojica, zajedno sa N’Golom Kanteom trenutno najbolji igrači u ligi. Na pitanje da imenuje najboljeg igrača, on je odgovorio: “Što za vas znači najbolji igrač? Možda su to za vas igrači koji postižu dosta golova, a neki smatraju drugačije. Ukoliko sam ja najbolji, u redu, ukoliko ne, nije me briga. U ligi imamo mnogo vrhunskih igrača. Sergio Aguero je jedan od najboljih, De Bruyne je povrijeđen, ali i dalje je jedan od najboljih. Mo Salah je bio najbolji prošle sezone, N’Golo Kante je također jedan od najboljih.”

27-godišnji Hazard igra sjajno od početka ove sezone, postigao je već sedam golova i podijelio dvije asistencije u devet nastupa u dresu ‘Plavaca’ u svim takmičenjima. Tim Maurizija Sarrija je trenutno neporažen u svim takmičenjima, a u Premier ligi se nalazi na trećem mjestu sa 17 osvojenih bodova, dva manje od vodećeg Manchester Cityja i drugoplasiranog Liverpoola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!