NaslovnicaVijestiEden Hazard otkrio tko je najvještiji igrač s kojim je igrao

Eden Hazard otkrio tko je najvještiji igrač s kojim je igrao

Unatoč njegovom lošem početku sezone – u pratnji sličnog početka i njegove momčadi, Chelseaja – za Hazarda će postojati veliki interes ako odluči napustiti zapadni London, zapravo, već postoji.

OIR_resizer

No, koga Belgijac smatra najvještijim suigračem? Imao je priliku igrati sa nekim top igračima kao što su Kevin de Bruyne i Cesc Fabregas.

Stoga smo ostali iznenađeni kada je Eden otkrio tko je najvještiji igrač s kojim je igrao. Riječ je o Gervinhu.

OIR_resizer (1)

Da, dobro ste vidjeli. Riječ je o igraču koji je zakazao u Arsenalu, no unatoč tome Hazard ga smatra jednim od najvještijih igrača. Belgijac smatra da je trenutni igrač Rome pravi talent.

“Igrao sam sa Gervinhom u Lilleu, bio je vješt i brz”, rekao je Hazard o svom bivšem suigraču za The Evening Standard.

“U reprezentaciji ih imamo mnogo: Yannick Carrasco, mladić iz Atletico Madrida, Dries Mertens, Kevin De Bruyne, Kevin Mirallas, svi su oni zaista dobri i žele pokazivati svoje sposobnosti u utakmicama.”

I sami moramo priznati – cijeli dan bismo pogađali prije nego što bismo došli do Gervinha…

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!