NaslovnicaVijestiEden Hazard preko medija poslao poruku za Antonio Contea

Eden Hazard preko medija poslao poruku za Antonio Contea

Eden Hazard preko medija poslao poruku za Antonio Contea. Eden Hazard je otkrio svoju želju da igra ulogu broja deset u Chelseaju, umjesto na strani, ali prihvaća da novi trener Antonio Conte neće promijeniti formaciju i oblik tima samo zbog njega.

Eden Hazard preko

Belgijski internacionalac, koji je kapetan svoje zemlje u međunarodnoj pauzi postigao dva gola za svoju ekipu, belgijski menadžer Roberto Martinez ga je pomjerio sa lijevog krila i ubacio ga da igra više u sredini iza napadača.

Hazard je postigao dva izvrsna gola za bivšeg menadžera Evertona sa te pozicije, a ne samo da je uživao u toj ulozi, ali također smatra da ima ono što je potrebno da se uspješno prilagodi toj poziciji na Stamford Bridge-u.

25-godišnjak je preko Daily Maila rekao: “Volim igrati kao broj deset. Mislim da imam više slobode u napadu, imamo bekove koji trče i stvaraju mnogo prostora, što je dobro i sviđa mi se ta pozicija.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ne znam da li ću igrati tu poziciju u Chelseaju. Morate pitati menadžera! Igram na lijevoj strani i pokušavam biti najbolji što mogu.”

Do sada ove sezone, Conte je već rasporedio Oscara, Williana i Fabregasa kao igrače koji će igrati iza glavnog napadača Diego Coste, ali je 47-godišnjak još uvijek u potrazi za onim što želi.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!