NaslovnicaVijestiEDIN DŽEKO SAVJETOVAO AMER GOJAKA: Evo što mu je rekao za Atalantu...

EDIN DŽEKO SAVJETOVAO AMER GOJAKA: Evo što mu je rekao za Atalantu – ovaj savjet će pomoći Dinamu!

Zvijezda Dinama Amer Gojak je govorio o tome kako ga je Džeko nasavjetovao pred utakmicu sa Atalantom. Dinamo večeras igra protiv Atalante na Maksimiru u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

EDIN DŽEKO SAVJETOVAO

Dinamo Zagreb se još pored Atalante, nalazi u skupini sa Manchester Cityjem i Shakhtarom, dok su grupnu fazu izborili protiv Rosenborga u posljednjoj utakmici kvalifikacijske faze.

Momčad Nenada Bjelice je tu utamicu pobijedila sa 2-0, no u uzvratnom susretu su gubili sa 1-0 u Norveškoj, nakon čega je upravo Amer Gojak postigao nevjerojatan gol i odveo svoj tim u grupnu fazu.

Dinamo Zagreb – Atalanta: Najava prvog kola Lige prvaka – ‘Modri’ autsajderi na Maksimiru!

Dinamovac je otkrio kako mu je pred utakmicu protiv Atalante, Edin Džeko udijelio par savjeta.

“Svi nestrpljivo čekamo utakmicu protiv Atalante. Drago mi je što ćemo igrati kod kuće i nadamo se pobjedi. Gol protiv Rosenborga mi mnogo znači za moje samopouzdanje, kao i utakmice za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. To me zaista podiglo.”

“Edin Džeko mi je otkrio neke stvari o talijanskom timu Atalani, rekao mi je da su vrlo brzi i agresivni. Tko god dođe na Maksimir, bit će mu teško igrati protiv Dinama,” rekao je Gojak.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Lige Prvaka!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!