NaslovnicaVijestiEkskluzivno: Brat Orsata koji je isključio igrača Intera u 15 minuti vatreni...

Ekskluzivno: Brat Orsata koji je isključio igrača Intera u 15 minuti vatreni je navijač Juventusa

Na nekim slikama se vidi da brat Orsata slavi kada je Juventus osvajao prvenstva proteklih godina. Elokventne fotografije o kojima će se sigurno raspravljati, poslije utakmice Intera i Juventusa.

Ekskluzivno

Val grešaka u korist Juventusa jasno je utjecao na pobjedu Stare dame protiv Intera, Orsato je postao protagonist jednosmjerne utrke, dok je napravio nevjerojatnu grešku kada Pjaniću nije dao drugi žuti karton.

Sve to je dovelo do velikih sumnji kada se saznalo za fotografije koje su izašle u javnost.

Veliko razočarenje za navijače Intera i Napolija, a neki mediji izvještavaju o fotografijama koje su pripadale Robertu Orsato (brat suca Orsata), koji je očito ogroman navijač Juventusa.

[su_champions_league]

U međuvremenu ćemo vam pokazati i slike koje su mediji pronašli.

Daniele Orsato je rođen 23. studenog 1975. godine u Montechio Maggioreu. Orsato je talijanski nogometni sudac. On je postao FIFA-in sudac u 2010. godini.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sudio je kvalifikacione utakmice za Svjetsko prventstvo 2014. godine i Euro 2012. 14. ožujka 2017. godine, Orsato sudi osminu finala Lige prvaka između Leicester Cityja i Seville u 2016/17 sezoni i dobio je sve pohvale na račun svog suđenja na toj utakmici.

U Seriji A je debitirao 17. prosinca 2006. godine u utakmici Siene i Atlante, koja je završila rezultatom od 1-1. Svibnja 2012. godine dobio je poziv od Rumunjske nogometne federacije da sudi finale Rumunjskog kupa, koje su igrali Rapid Bucharest i Dinamo Bucharest.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!