NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Jose Mourinho preuzeo Tottenham zbog dva igrača!

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Jose Mourinho preuzeo Tottenham zbog dva igrača!

Novi menadžer Tottenhama Jose Mourinho je navodno veliki obožavalac kluba iz sjevernog Londona.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO

Tottenham je jutros objavio da je Mourinho imenovan kao zamjena za Mauricija Pochettina, čiji je odlazak potvrđen u utorak navečer.

Nakon toga slijedi obilje nagađanja koja povezuju portugalskog taktičara sa Tottenhamom, a oba izvješća daju određenu ideju zašto je prihvatio posao u Londonu.

Prema Telepgraphu, Mourinho je prihvatio posao Tottenhama zbog Harry Kanea i Erica Diera, dok je Dier u posljednje vrijeme ispao iz sastava Pochettina.

Njegovo prividno oduševljenje je uglavnom zbog rada sa Kaneom i to ne bi trebalo biti iznenađenje, s obzirom da je engleski internacionalac pokazao da je jedan od najboljih svjetskih strijelaca u posljednjih nekoliko godina.

Mourinhu bi definitivno odgovarao neko kao Kane u prethodnom poslu na Old Traffordu, jer je često tijekom karijere imao uspjeha sa napadačima ove vrste.

Dier je, međutim, u posljednje vrijeme zastao u svom razvoju i možda se čini prilično ograničenim igračem, iako je Mourinho u prošlosti pokazao da može poboljšati igrače svojom taktikom i menadžmentom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!