NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ovo je glavni razlog zbog kojeg Neymar ne igra večeras...

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ovo je glavni razlog zbog kojeg Neymar ne igra večeras protiv Manchester Uniteda

Ekskluzivno otkrivamo. Ovo je glavni razlog zbog kojeg Neymar ne igra večeras protiv Manchester Uniteda. Brazilski internacionalac će biti van terena duže vremena i već je bio odsutan niz važnih utakmica za PSG.

Ekskluzivno otkrivamo

PSG je spreman da se suoči sa Manchester Unitedom u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka bez svog ključnog igrača Neymara.

Brazilac je propustio prvu utakmicu osmine finala i neće ga biti u drugoj također, a to je veliki udarac za momčad Thomas Tuchela u utrci za prvi trofej Lige prvaka ikada.

27-godišnjak je zadobio metatarzalnu ozljedu desnog stopala tijekom utakmice kupa Francuske krajem siječnja, a početna dijagnoza je otkrila da će biti van terena čak i do 10 tjedana.

Neymar je također pretrpio sličnu ozljedu na svojoj nozi u veljači prošle godine, što ga je držalo izvan preostalog dijela sezone 2017/18, uključujući i uzvratnu utakmicu Lige prvaka, poraz od eventualnih pobjednika te sezone Real Madrida.

Srećom za PSG, izostanak nekadašnje Barcelonine zvijezde nije se osjetio u prvoj utakmici na Old Traffordu, gdje su ostvarili pobjedu od 2-0, zahvaljujući golovima Presnela Kimpembea i Kyliana Mbappea.

Neymarova odsutnost nije jedina ozljeda u PSG-u, budući da je njegov kolega napadač Edinson Cavani također propustio prvu utakmicu zbog ozljede bedra, dok ostaje sumnja za uzvratni susret.

To znači da pritisak ostaje na ramenima mladog Mbappea, baš kao što je bio slučaj u prvoj utakmici, gdje je inspirisao pobjedu i vjerojatno četvrtfinale Lige prvaka, međutim, United nikada ne treba otpisivati, iako su i oni bez devet igrača u ovoj utakmici.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!