NaslovnicaVijestiEmerson Royal napao Barcelonu: "Izbacili su me iz kluba."

Emerson Royal napao Barcelonu: “Izbacili su me iz kluba.”

Novi igrač Tottenhama Emerson Royal prozvao je Barcelonu zbog njegovog odlaska, rekavši kako ga je klub izbacio.

Emerson Royal

Royal se pridružio Barci ranije ovog ljeta nakon što su iskoristili mogućnost da ga vrate na Nou Camp nakon posudbe u Real Betisu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Igrao je u prve tri utakmice Barce u La Ligi, počevši od posljednjeg susreta protiv Real Sociedada.

Ali jednog dana nakon što je igrao u Barcinoj pobjedi, iz kluba su mu rekli da će biti prodan Spursima za 26 milijuna funti.

Klub iz Premier lige od tada je završio transfer, objavivši svog novog desnog beka na društvenim mrežama.

Na Twitteru je opisao svoje uzbuđenje što je igrač Spursa, ali je prozvao svoj stari klub.

“Načini Barcelone su me povrijedili”, rekao je 22-godišnjak. “Mogli su biti i drugi. Bilo je boljih načina da se stvari poprave.”

“Govorili su mi da moram ići.”

“Kada sam stigao, bio sam sigran da me Barcelona ne želi prodati, ali vidjevši što se dogodilo u prošlosti, jasno mi je da su, kad su me potpisivali, već imali na umu da me prodaju.”

“Mislio sam da klub želi da ostanem.”

“Igrao sam u nedelju u prvoj postavi i sljedeći dan kad sam se probudio otišao sam trenirati.”

“Tamo sam već počeo uviđati da mnogo toga izlazi na vidjelo, da je Tottenham razgovarao sa Barcelonom, da su to skoro učinili…Nisam razumio što se događa, jer ništa nisam znao.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!