NaslovnicaVijestiEmre Can želi produžiti ugovor sa Liverpoolom, ali uz jedan uslov!

Emre Can želi produžiti ugovor sa Liverpoolom, ali uz jedan uslov!

Budućnost veznjaka Liverpoola i njemačkog reprezentativca Emrea Cana još uvijek nije poznata, s obzirom da još nije produžio ugovor sa ‘Redsima’, koji mu ističe za samo nekoliko tjedana.

Can želi produžiti ugovor

24-godišnjak, koji se trenutno oporavlja od povrede, u posljednjih par mjeseci se povezuje sa prelaskom u redove talijanskog prvaka Juventusa, ali još uvijek nije donio konačnu odluku.

Can je ove sezone u dresu Liverpoola odigrao 26 utakmica u Premier ligi, a od marta je povrijeđen, te postoji velika mogućnost da propusti najvažniju utakmicu u sezoni, a u pitanju je finale Lige prvaka, koje je na rasporedu 26. ovog mjeseca. Kako danas pišu engleski mediji, bivši igrač Bayern Munchena bi uskoro mogao potpisati novi ugovor, ali postoji jedan uslov koji mu čelnici kluba moraju ispuniti.

Navodno, Canov agent je zatražio da se u novi ugovor uključi i otkupna klauzula. Iako još uvijek nije poznato o kojoj je cifri riječ, The Times prenosi kako u Liverpoolu nisu spremni prihvatiti ovaj zahtjev, a kao glavni razlog navodi se to što žele spriječiti slične zahtjeve i ostalih zvijezda u budućnosti.

[su_no1forfootball]

Kako god Nijemac odlučio, u Liverpoolu nemaju razloga za brigu, jer je već dogovoren transfer zvijezde RB Leipziga Nabyja Keite, koji dolazi na Anfield početkom ljeta za 65 miliona eura. Pored Cana, sa odlaskom iz kluba se povezuje i najveća zvijezda ove sezone, a u pitanju je Mohamed Salah. Za njega je navodno zainteresovan Real Madrid, čiji predsjednik Florentino Perez u njemu vidi pravu zamjenu za Garetha Balea.

Uprkos tome, njegov trener Jurgen Klopp je otkrio kako se Egipćanin osjeća dobro u klubu, te da se ne boji njegovog mogućeg odlaska. On je nedavno rekao: “Znam da se Mohamed Salah osjeća ugodno ovdje. Zna da mu naš stile odgovara vrlo dobro, tako da nisam zabrinut zbog mogućeg transfera.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!