NaslovnicaVijestiEngleski derbi na koji se čeka 24 godine!

Engleski derbi na koji se čeka 24 godine!

U nedelju se igra derbi na koji se čeka 24 godine. Liverpool će 17:30 sati ugostiti Manchester Uniteda u Premier ligi, a ovo će biti prvi put nakon 1997. godine da se ova dva tima sastaju kao dvije prvoplasirane ekipe u ligi.

Engleski derbi

Manchester United i Liverpool su dva najveća engleska kluba, a o tome svjedoče i broj osvojenih titula. Ekipa sa Old Trafforda je 20 puta bila prvak engleske, dok su Redsi taj naslov osvajali 19 puta.

Međutim, kao prvoplasirane ekipe, United i Liverpool na ovakav derbi čekaju već 24 godine. Crveni đavoli su trenutno na prvoj poziciji na tabeli sa tri boda više od drugoplasiranog Liverpoola, koji je također aktualni engleski prvak. Pobjeda u ovom susretu bi za oba tima bila ogromna.

Posljednji put kada su bili lideri tabele ovi klubovi su igrali utakmicu u travnju 1997. godine, a tada je na Anfieldu Manchester United ostvario pobjedu od 3-1.

Liveprool je veliki favorit za pobjedu sa koeficijentom 1.95 u bet365 kladionici, dok je na pobjedu kluba sa Old Trafforda koeficijent 3.60.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!