NaslovnicaVijestiEngleski mediji najavljuju ovu postavu Engleske za sudar sa Hrvatskom

Engleski mediji najavljuju ovu postavu Engleske za sudar sa Hrvatskom

U nedjelju u 15:00 na Wembleyu će prvi susret na Euru odigrati Hrvatska i Engleska. Engleska će imati prednost domaćeg terena te biti prepuna motiva osvetiti se Hrvatskoj za izbacivanje sa Svjetskog nogometnog prvenstva.

Hrvatska je Engleskoj “crna mačka” budući da je slavila u više navrata kada su Engleskoj bodovi bili neophodni. Zanimljiv je i podatak da Hrvatska nikad nije poražena na otvaranju velikih natjecanja a nadamo se da će tako ostati i danas.

Engleski sastav neće biti poznat do sat vremena prije utakmica kada će izaći službeni sastavi međutim većina medija s otoka, koji danonočno prate Englesku reprezentaciju najavljuje, formaciju 4-2-3-1 uz sljedeći sastav:

Pickford; Walker, Stones, Mings, Shaw; Rice, Phillips; Sterling, Mount, Grealish; Kane

Kladionice su Englesku postavile za favorite uz koeficijent od 1,57 dok bet365 kladionica, uz bonus kredite dobrodošlice za nove igrače, daje primamljiv koeficijent od čak 6,00 na pobjedu Hrvatska. Naravno, kod bet365 kladionice nema manipulativnih troškova ni poreza na dobitak!

OTVORITE RAČUN I ODIGRAJTE OKLADU NA HRVATSKU SA BONUS KREDITIMA DOBRODOŠLICE

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!