NaslovnicaVijestiEric Cantona: Kod Alexa Fergusona ovo ne bi bilo moguće

Eric Cantona: Kod Alexa Fergusona ovo ne bi bilo moguće

Da neka ekipa dođe na naš Old Trafford i ima loptu u svom posjedu ček 70% vremena utakmice?  Legenda Manchester Unitedu je ogorčena zbog igre koju uporno zagovara Jose Mourinho.

Eric Cantona imenovao

Manchester United tek je deseti u Premier ligi, a u Ligi prvaka najbolji timovima će vjerojatno biti nekonkurentni, jer ništa nisu mogli napraviti ni na Old Traffordu protiv Juventusa, koji spada u sami vrh evropskog nogometa. Kritikama na račun Josea Mourinha sada se pridružio i legenderani nogometaš Uniteda Eric Cantona.

>> Ovo je razlog zbog kojeg bi se Mourinho mogao vratiti u Real Madrid

Francuz je izjavio da uopšte ne može gledati ekipu Uniteda.

“Jose nije pravi čovjek za ovo. Radi se o tome kako igra United. Katasrofalno, Možeš izgubiti utakmicu ali barem riskiraj nešto. Izgubi protiv Juventusa, koji ima 70% posjed lopte na Old Traffordu. Možete li zamisliti nešto takvo u eri Alexa Fergusona? Gledam United, a ja sam još više zabrinut gledajući kako Manchester City igra lijepo. Klub gubi generaciju mladih igrača koji trebaju primjer. Mladi igrači sada imaju igrače Citya kao uzor i to ne možemo prihvatiti “, rekao je Cantona.

[su_bet365_100_bonus]

Mourinho i United ove sezone igraju očajno i nalaze se tek na 10, mjestu Premier lige i još jedan kiks Portugalca bi mogao (trebao) koštati posla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!