NaslovnicaVijestiEva Carneiro zatražila javnu ispriku od strane Mourinha

Eva Carneiro zatražila javnu ispriku od strane Mourinha

42-godišnja liječnica Eva Carneiro zatražila je javnu ispriku od Josea Mourinha zbog svih događaja koji su doveli do njenog odlaska iz Chelseaja.

eva carneiro

Carneiro je počela pravni postupak protiv londonskog kluba zbog konstruktivnog otkaza, a na sudu se pojavila danas. Ukoliko ne uspije doći do rješenja sa bivšim klubom, slučaj će biti pomjeren za javno saslušanje kasnije u toku ove godine.

Njen odvjetnik, Mary O’Rourke za engleske medije je izjavila: “Ne očekujemo rezoluciju danas. Dvije strane su toliko udaljene financijski. Želimo ispriku od strane gospodina Mourinha.”

Portugalski stručnjak je javno kritikovao “naivnu” liječnicu zbog izlaska na teren kako bi pomogla Eden Hazardu u remiju Chelseaja protiv Swansea Cityja u prvom kolu Premier lige.

Mourinho je tada inzistirao na njenom razriješenju dužnosti, nakon čega je napustila klub u rujnu prošle godine.

Engleski nogometni savez se oglasio nakon toga potvrdom da se Mourinho neće suočiti sa kaznama zbog komentara upućenih na račun Eve Carneiro.

Nakon odlaska Eve, ni Portugalac nije dugo izdržao na klupi kluba iz zapadnog Londona, dobio je otkaz nakon lošeg niza rezultata krajem prošle godine i od tada je bez posla.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!