NaslovnicaVijestiEvi Carneiro ponuđen je novi posao

Evi Carneiro ponuđen je novi posao

Nakon što je Mourinho poludio na klupsku liječnicu Evu Carneiro, koja je otišla u pomoć Edenu Hazardu dok je ležao na travi, a potom je i udaljio s klupe i s treninga prve momčadi, liječnici je ponuđen novi posao.

OIR_resizer

Podsjetimo, Chelsea je bio s igrač manje od 52. minute jer je Thibaut Courtois dobio izravni crveni karton. Pred sam kraj susreta Chelsea je krenuo u napad, a Eden Hazard je nakon jednog starta završio na travi. Klupska liječnica Eva Carneiro požurila je u pomoć što je razljutilo ‘Posebnog’.

St. Mochta’s ponudio je 41-godišnjakinji posao. Naime, ako postane njihova liječnica, moći će biti na klupi za vrijeme utakmica, treninga, ali i u hotelu. Očekuje se kako Eva neće biti na klupi Chelseaja ovog vikenda u utakmici protiv Manchester Cityja.

Osim toga, irski amaterski klub ponudio je Evi čak i besplatnu obiteljsku sezonsku ulaznicu. Uistinu primamljiva ponuda, mora se priznati.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!