NaslovnicaVijestiEvo kako će izgledati domaći dresovi Liverpoola za 2020/21 sezonu!

Evo kako će izgledati domaći dresovi Liverpoola za 2020/21 sezonu!

Na internetu je procurio domaći dres Liverpoola kojeg je proizveo Nike za sljedeću sezonu.

dresovi Liverpoola

Dogovor Redsa sa New Balanceom se završava u svibnju i klub je već sklopio unosan ugovor vrijedan 80 milijuna funti godišnje sa američkim gigantom Nikeom kako bi postali njihovi novi proizvođači dresova za sezonu 2020/21.

Budući da je to najveći dres u engleskom nogometu, velika su očekivanja o tome kakav će biti prvi dizajn, a sada je Footy Headlines otkrio nove dresove koji su procurili na internetu.

Najveća govorna točka su naravno ukrašavanje zelenih i bijelih pruga na rukavima i kragne, za koje se navijači Redsa nadaju da će biti ukrašena zlatnim grbom Premier lige, uz krest Svjetskog klupskog kupa kako bi obilježio njihov trijumf u prosincu.

Standard Chartered će ponovo ostati glavni sponzor, a Westr Union će dobiti lijepu reklamu na rukavu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!