NaslovnicaVijestiEvo gdje možete gledati uzvratni susret AEK-a i Dinama

Evo gdje možete gledati uzvratni susret AEK-a i Dinama

Danas će Dinamo odigrati uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv AEK-a u Ateni, s početkom u 20:45.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je hrvatski prvak u utorak doživio poraz od 2:1 na Maksimiru u prvoj utakmici, iako je na poluvremenu imao prednost zahvaljujući golu Marka Bulata u 39. minuti, sada se suočava s izuzetno teškim zadatkom da u Ateni nastavi put prema Ligi prvaka. Prijenos utakmice bit će dostupan na kanalu MaxSport 1.

Dinamo je stigao do trećeg pretkola Lige prvaka, osiguravši si minimalno skupinu Konferencijske lige, što bi donijelo najmanje četiri milijuna eura. Ako bi uspjeli proći u play-off fazi Lige prvaka, osigurali bi si 11.6 milijuna eura i garantiranu poziciju u skupini Europa lige. Ukoliko bi uspjeli ući u Ligu prvaka, to bi im donijelo najmanje 27 milijuna eura.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!