NaslovnicaVijestiEvo kako izgleda Inter u novoj 2021/22 sezoni!

Evo kako izgleda Inter u novoj 2021/22 sezoni!

Inter je prošle sezone osvojio titulu Serije A i svojim navijačima donio veliku radost. Titulu su osvojili po prvi put od 2010. godine, ali je taj uspjeh zamijenio strah koji je ušao u navijače nakon što su ih napustili neki od ključnih igrača koje su bili primorani da prodaju zbog problema sa finansijama.

Prodali su Romelua Lukaku u Chelsea za preko 100 milijuna eura, dok je također otišao i Achraf Hakimi u PSG za oko 60 milijuna eura. Sve ovo sada upućuje na tešku obranu naslova, s obzirom da i kladionice favoriziraju tek njihov završetak u top četiri ove sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Evo kako bi sastav sa Simone Inzaghijem trebao izgledati u novoj sezoni:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!