NaslovnicaVijestiEvo kako je Jose Mourinho ponizio Alexisa Sancheza pred svim igračima na...

Evo kako je Jose Mourinho ponizio Alexisa Sancheza pred svim igračima na treningu pred utakmicu protiv West Hama!

Prema pisanju engleskih medija, trener Manchester Uniteda je ponizio jednu od najvećih zvijezda svog tima Alexisa Sancheza pred svim ostalim igračima na treningu u ponedjeljak, nakon čega ga je odlučio ne pozvati za utakmicu protiv West Hama ovog vikenda.

Mourinho kritikovao Sancheza

Bivši igrač Arsenala još uvijek nije pronašao svoju pravu formu otkako je stigao na Old Trafford početkom godine, u direktnoj zamjeni za Henrikha Mkhitaryana.

[su_bet365_koeficijenti]

Mourinho je nakon poraza protiv West Hama (3-1) izjavio kako je Alexis, zajedno sa Jesseom Lingardom, izostavljen zbog rotacije, te da je želio dati priliku Anthonyju Martialu, za kojeg su navijači zahtijevali veću minutažu. Međutim, kako navodi čileanski Fox Sports, a tu vijest su prenijeli svi engleski mediji, portugalski stručnjak je ‘napao’ Sancheza pred svim ostalim igračima na treningu u ponedjeljak, kada je kritkovao njegovo fizičko stanje i zalaganje na terenu. 29-godišnjak nije jedini igrač kojeg je Mourinho kritikovao pred svima ostalima, isto je učinio i sa Paulom Pogbom.

Njihova svađa je uhvaćena na kameri, te se jasno vidi kako je Mourinho ispitivao francuskog veznjaka o objavi na njegovom instagram profilu nakon poraza ‘Crvenih vragova’ protiv Derby Countyja u Carabao kupu. Prije poraza od West Hama i ispadanja od strane Derbyja iz Liga kupa, Manchester United je u šestom kolu Premier lige na domaćem terenu odigrao neriješeno protiv Wolverhamptona. ‘Crveni vragovi’ su tako nakon sedam odigranih utakmica u ligi osvojili tek deset bodova, što je njihov najgori start sezone još od sezone 1989/90.

Legendarni bivši defanzivac Uniteda Rio Ferdinand izjavio je kako je možda vrijeme da Jose Mourinho ode. On je u intervjuu za BT Sport rekao: “Bit će razgovora između čelnika kluba o budućnosti trenera i ekipe. Ne smije se dopustiti da se ovakva situacija i ratovi u medijima nastave kroz cijelu sezonu. Ukoliko se to dogodi, ovo će biti jedna od najgorih sezona u povijesti kluba.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!