NaslovnicaVijestiEvo kako je Neymar komentirao optužbe za simuliranje

Evo kako je Neymar komentirao optužbe za simuliranje

Brazilska superzvijezda Neymar na proteklom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu često se našao na udaru navijača i medija zbog pretjeranog simuliranja. Neymaru je tako malo trebalo da postane glavna figura za ismijavanje na društvenim mrežama, a i sam Brazilac je komentarisao te stvari u izjavi za medije.

Neymar je u Rusiji veliki dio vremena proveo valjajući se po travi, a na internetu se pojavio i ‘Neymar Challenge’ u kojem su se djeca bacala po terenu ismijavajući brazilskog nogometaša. Brazil na ovom Svjetskom prvenstvu ispao je već u četvrtfinalu od Belgije, a mnogima će ovo prvenstvo, kada se spomene Brazil, ostati asocijacija na Neymarovo simuliranje na utakmicama. Međutim, nogometaš PSG-a ima svoju stranu priče.

”Da li vi mislite da ja želim trpjeti te prekršaje cijelo vrijeme? Ne, to je bolno. Nakon utakmice moram četiri do pet sati držati led. To je jako komplicirano i tko to nije iskusio nikad neće razumijeti. Vidio sam i ja te šale i prihvatio sam ih kao takve”, poručio je Neymar i pokušao se obraniti.

[su_bet365_koeficijenti]

”Moj je nogomet takav da se moram suočiti licem u lice s protivnikom, moram ga predriblati. Ne mogu doći pred njega i reći ‘dragi, oprosti, moram zabiti gol’. Ne ide to tako. Ja moram nešto pokušati, kao i on, a nekad će to završiti prekršajem. Dosta puta sam ja brži i ostali pokušavaju zaustaviti, a tu je onda sudac.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!