NaslovnicaVijestiEvo kako je Neymar prokomentirao Ronaldov transfer u Juve

Evo kako je Neymar prokomentirao Ronaldov transfer u Juve

Krilni napadač PSG-a, Brazilac Neymar, prokomentirao je Ronaldov transfer u Juve, koji je prelaskom u Torino postao najskuplji nogometaš Serie A u povijesti.

Zvijezda Paris Saint-Germaina, Brazilac Neymar, misli da će portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo, novi nogometaš Juventusa, promijeniti Serie A i učiniti italijanski nogomet” onakvim kakvim ga je on gledao kad je bio mlađi”.

Najbolji nogometaš svijeta u Juventus je prešao za 113 milijuna eura iz Real Madrida. Neymar smatra da će to biti poticaj za italijanski nogomet i cijelu ligu.

[su_no1forfootball]

“Mislim da će Cristiano Ronaldo promijeniti italijanski nogomet”, rekao je Brazilac za Fox Sports.

On je sjajan igrač, legenda, genije, naveo je Neymar.”Sretan sam zbog njegove odluke. Mislim da je bila teška ali želim mu svu sreću – zaključio je Neymar”, prenosi Football Italia.

Portugalski reprezentativac je početkom prošle sedmice potpisao četverogodišnji ugovor sa “starom damom“ gdje će po sezoni zarađivati devet miliona više nego u Realu.

Portugalac je, nakon devet godina, napustio Real, koji ga je u ljeto 2009. godine doveo iz Manchester Uniteda za 94 miliona eura. Ronaldo je u 438 utakmica za kraljevski klub postigao 451 gol, osvojio je dva prvenstva, četiri Lige prvaka, a u vitrini ima i pet Zlatnih lopti. S Realom je osvojio ukupno 16 trofeja, a postigao je 15 golova u 15 finala u kojima je igrao.

Ronaldo je karijeru počeo u Sportingu, a od 2003. do 2009. godine je bio igrač Manchester Uniteda, nakon čega je prešao u Real Madrid. U klupskoj karijeri je postigao ukupno 573 gola u 761 utakmici, a za reprezentaciju Portugala je u 154 nastupa mrežu protivnika zatresao 85 puta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!