NaslovnicaVijestiEvo kako je Salah jučer uzvratio bivšem predsjedniku Zamaleka koji ga nije...

Evo kako je Salah jučer uzvratio bivšem predsjedniku Zamaleka koji ga nije želio dovesti u klub

Mohamed Salah je jučer nastavio svoju nevjerovatnu formu postigavši gol u derbiju kola protiv svog bivšeg kluba Chelseaja na Anfieldu.

Salah se osvetio bivšem predsjedniku Zamaleka

Egipćaninu je to bio čak 15. gol ove sezone u samo 20 nastupa u dresu ‘Redsa’, te je trenutno vodeći strijelac lige sa deset postignutih golova u istoj.

[su_bbworld]

Svojim sjajnim nastupima već je počeo otplaćivati cifru od 42 miliona eura, za koliko ga je Liverpool doveo proteklog ljeta iz Rome. Ukoliko nastavi u ovom ritmu, nema sumnje da će biti proglašen igračem sezone u Premier ligi.

Čak i oni najoptimističniji navijači Liverpoola nisu mogli ni zamisliti da će Salah nakon 13 odigranih utakmica u Premier ligi imati više postignutih golova od igrača kao što su Harry Kane, Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Romelu Lukaku, Alvaro Morata i Alexandre Lacazette. On je zasigurno najbolje pojačanje u ligama petice proteklog ljeta.

Međutim, nije uvijek bilo sve ovako bajno za brzonogog Egipćanina u njegovoj karijeri. Mučio se za minutažu u Chelseaju pod vodstvom Josea Mourinha nakon što je stigao u klub početkom 2014. godine.

Prema fotografijama koje kruže društvenim medijma, Salah je također imao problema i na samom početku svoje karijere, kada ga je odbio egipatski gigant Zamalek.

[su_oglas]

Salah se osvetio bivšem predsjedniku Zamaleka

Naime, twitterom kruži fotografija bivšeg predsjednika Zamaleka Mamdouha Abbasa, koji je fotografisan kako sa tribina Anfielda posmatra jučerašnju utakmicu protiv Chelseaja.

U objavi, koja je po svemu sudeći istinita, s obzirom da ju je i na svoj profil objavio pouzdani afrički nogometni novinar Mark Gleeson, stoji kako je Salah pozvao Abbasa da prisustvuje ovoj utakmici, unatoč tome što je on čovjek koji mu je prije mnogo godina poručio da nije dovoljno dobar za igranje u dresu Zamaleka.

Bivši predsjednik egipatskog velikana zasigurno je imao i šta vidjeti jučer. Slobodno možemo reći kako se Mohamed Salah na sjajan način ‘osvetio’ čovjeku koji nije vjerovao u njegove sposobnosti, i to u jednom od najvećih engleskih derbija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!