NaslovnicaVijestiEvo kako je Zidane opisao remi protiv Levantea

Evo kako je Zidane opisao remi protiv Levantea

Trener Real Madrida Zinedine Zidane prokomentirao je remi protiv Levantea, koji ih ostavlja u neugodnoj poziciji, pošto im ‘visi’ čak i četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka.

remi protiv Levantea

Real Madrid je neprepoznatljiv ove sezone. “Kraljevski klub” je šestim remijem od starta prvenstva Španjolske, ovog puta na gostovanju protiv Levantea (2:2), dokazao da mu predstoji grčevita borba za četvrto mjesto i odlazak u Ligu prvaka.

Agonija Real Madrida se nastavlja. Izabranici Zinedinea Zidanea su odigrali neriješeno sa Levanteom (2:2).

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Real je u Valenciji dva puta vodio, golovima Ramosa i Isca, ali se domaćin oba puta vraćao u život, a strijelci su bili Boateng u 42. i Pazzini u 80. minutu utakmice. Italijanski napadač se odlično ubacio u prostor, iskoristio odličan pas i uz malo sreće zatresao mrežu.

Trener Madriđana Zinedine Zidane, za kojeg španjolska sportska štampa tvrdi da mu se već neko vrijeme drma klupa, s puno emocija je govorio o novom posrnuću svojih izabranika koji su dva puta vodili u subotu navečer i na kraju kući ponijeli samo bod.

Transfer glasine: Chelsea želi igrača Barcelone, Simeone odbio priliku da preuzme klub iz Engleske, Atletico I Barca prave veliku razmjenu igrača

Veznjak kojeg Jose Mourinho želi potpisati na ljeto: Portugalcu je očajnički potrebna ova zvijezda

“Teško je pošto smo izgubili dva boda, ali to je nogomet. Dotiče me, jer smo radili na ovome, znali smo da nas protivnik može kazniti nakon kontranapada. Uvijek ću reći da liga nije gotova do samog kraja, još je mnogo bodova ostalo. Pokušali smo upisati treću uzastopnu pobjedu, ali nismo uspjeli. Isfrustrirani smo, jer je rezultat bio u našim rukama, a nismo uzeli pobjedu”.

[su_watch_live_football]

“Kontrolisali smo utakmicu, vodili smo i sa 2:1, ali su nas na kraju dvije greške mnogo skupo koštale. Ova sezona je teška za nas. Zgroženi smo ovim remijem”, priznao je Zidane.

Francuski stručnjak i jedna od legendi Reala je posebno istakao očajnu igru odbrane: “Šteta je što nismo uspjeli da zadržimo loptu kada smo poveli sa 2:1. Defanzivno nismo bili dobri.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!