NaslovnicaVijestiEvo kada klubovi u Italiji počinju sa treninzima, i do kada je...

Evo kada klubovi u Italiji počinju sa treninzima, i do kada je rok da se prvenstva završe

UEFA se prva oglasila prije nekidan viješću da je krajnji rok za odigravanje nogometnih liga 3. avgust/kolovoz, a danas su iz Nogometnog saveza Italije povukli prvi potez.

Umjesto do 30. juna/lipnja, sezona u Italiji će trajati baš do 2. avgusta/kolovoza. Italijanski mediji pišu da će se klubovi u Italiji u prvoj polovini maja/svibnja početi sa treninzima, a da će u junu nastaviti sezonu, naravno, kao i što je očekivano pred praznim tribinama.

Plan talijanskog Nogometnog saveza jeste da se prvo odigraju mečevi u Kupu Italije, revanši polufinala između Napolija i Intera, odnosno Juventusa i Milana, a plan je da se ti mečevi odigraju prvi, između 27. i 31. maja/svibnja.

U junu i julu pratit ćemo preostale mečeve Serie A, a prvih dana u osmom mjesecu na programu su posljednja kola, a onda i završnice u europskim klupskim natjecanjima – Ligi prvaka i Ligi Europe.

U ovom trenutku, Juventus je lider na tablici Serie A sa 63 boda, dok Lazio ima bod manje. Slijedi Inter sa 54 boda i mečom manje.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!