NaslovnicaVijestiEvo koja tri igrača Manchester Uniteda je Zidane pokušao dovesti u Real...

Evo koja tri igrača Manchester Uniteda je Zidane pokušao dovesti u Real Madrid u svojoj posljednjoj sezoni na Santiago Bernabeuu!

U posljednjih nekoliko tjedana trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je pod velikim pritiskom zbog loših rezultata njegovog tima u novoj sezoni.

Zidane želio dovesti tri igrača Uniteda

‘Crveni vragovi’ ne znaju za pobjedu već na četiri posljednje utakmice, nalaze se na razočaravajućem desetom mjestu u Premier ligi sa isto toliko osvojenih bodova nakon sedam odigranih kola, te već zaostaju devet bodova za vodećim Manchester Cityjem i drugoplasiranim Liverpoolom.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored toga, ispali su i u Carabao kupu, gdje ih je u trećem kolu izbacio engleski drugoligaš Derby County pobjedom na Old Traffordu nakon boljeg izvođenja penala. Mnogi mediji pišu kako će Mourinha, u slučaju da Portugalac zaista dobije otkaz, zamijeniti bivši trener Real Madrida Zinedine Zidane.

Legendarni Francuz je osvojio tri uzastopne Lige prvaka na klupi ‘kraljevskog’ kluba, koju je napustio proteklog ljeta. On je trenutno bez kluba, ali navodno ne bi imao ništa protiv preuzimanja Uniteda. I dok je Mourinho razočaran timom koji ima na raspolaganju, Zidane navodno ne bi ništa želio promijeniti. Naime, danas su se pojavile špekulacije kako je 46-godišnjak želio dovesti tri zvijezde engleskog velikana, a riječ je o golmanu Davidu de Gei, te njegovim sunarodnjacima Paulu Pogbi i Anthonyju Martialu.

Dok je Pogba nastupao za Juventus prije nekoliko godina, Zizou je izjavio kako smatra da će veznjak postati jedan od najboljih igrača svih vremena. Tom prilikom je rekao: “Možda se previše trenutno priča o Pogbi, ali ukoliko nastavi napredovati ovako, može postati jedan od najboljih igrača svih vremena.”

I Pogba i Martial su navodno trenutno u lošem odnosu sa Mourinhom, te nema sumnje kako bi voljeli igrati pod vodstvom svog sunarodnjaka Zidanea. S druge strane, David de Gea se već dugi niz godina povezuje sa odlaskom u Real Madrid, ali do tog transfera nikad nije došlo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!