NaslovnicaVijestiEvo koji broj će Romelu Lukaku nositi u Chelseaju!

Evo koji broj će Romelu Lukaku nositi u Chelseaju!

Romelu Lukaku je spreman nositi svoj stari broj u Chelseaju nakon što se drugi put pridružio klubu. Belgijski napadač se vratio na Stamford Bridge u transferu od 97,5 milijuna funti iz Intera, a europski prvak Chelsea platio je klupsku rekordnu naknadu što im je povećalo šanse za naslov ove sezone.

Puno se toga promijenilo otkako je 18-godišnji Lukaku 2011. godine potpisao za Chelsea iz Anderlechta, ali neke stvari ostaju iste deset godina kasnije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To je zato što će ponovo nositi dres sa brojem 18 za Plavce, a službena web stranica Premier lige otkriva da će uzeti broj kojeg je prethodno nosio Olivier Giroud prije nego što je prešao u Milan.

Lukaku je najviše sinonim za dresove sa brojem 9 i 10, koje je nosio u Manchester Unitedu i Evertonu u Premier ligi, ali niti jedan nije bio dostupan u Chelseaju.

Budućnost Tammy Abrahama je još uvijek pod znakom sumnje, ali on je u vrijeme pisanja ovog teksta nosio broj 9, dok je Christian Pulišić preuzeo broj 10 nakon što je Eden Hazard napustio 2019. godine.

Chelsea nije objavio službeni broj dresa i mogao bi se promijeniti, pogotovo ako Abraham ipak napusti klub ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!