NaslovnicaVijestiEvo koji će broj dresa u Manchester Unitedu nositi Jadon Sancho!

Evo koji će broj dresa u Manchester Unitedu nositi Jadon Sancho!

Jadon Sancho bi trebao dobiti novi broj dresa kada napokon bude objavljen njegov prelazak u Manchester United iz Dortmunda.

Unitedova utrka za Sancha se napokon bliži kraju, nakon što je klub iz Premier lige uzaludno pokušao potpisati napadača prošlog ljeta.

Klub je dogovorio naknadu sa Dortmundom, dok je igrač još bio na Euru sa Engleskom.

Navijači su čekali više od tjedan dana da se dogovor potvrdi i nakon što su ga za vikend pitali za Sancha, Solskjaer je rekao: “Iz onoga što razumijem ostalo nam je još da riješimo papire, male detalje, nadamo se da ćemo uskoro nešto najaviti. Idemo završiti sve te papire i vratiti ga u Englesku, a tek onda mogu reći što zaista mislim o igraču.”

Kako se čini uskoro će i ta najava, a nacionalne vijesti navode kako će Sancho nositi dres sa brojem 16.

Članak je izvorno sugerirao da bi 21-godišnjak mogao nositi broj 7 koji nosi u Dortmundu, no to su kasnije promijenili. Iako bi se sedmica mogla smatrati prikladnijim za krilnog igrača, nju već nosi Edinson Cavani, dok je Anthony Martial zauzeo broj devet, a Mason Greenwood 11.

Broj 16 možda nije posebno ikoničan u nogometnom smislu, ali na Old Traffordu ga je legendarnim napravio Roy Keane koji je u svoje vrijeme nosio taj broj. Nosio ga je i Michael Carrick.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!