NaslovnicaVijestiEvo koliko je novca Dinamo donio svakom hrvatskom prvoligašu nakon što je...

Evo koliko je novca Dinamo donio svakom hrvatskom prvoligašu nakon što je izborio plasman u Ligu prvaka

Nogometaši Dinama plasirali su se u Ligu prvaka nakon produžetaka protiv norveškog Bodo/Glimta rezultatom 4:1 te će po osmi put u povijesti igrati grupnu fazu najelitnijeg nogometnog natjecanja.

Prvo je Oršić u 4. minuti načeo mrežu Norvežana, da bi u 35. minuti često kritizirani Bruno Petković postigao možda i pogodak karijere. Ristovski je ubacio u šesnaesterac, Petković dočekao i prekrasnim škaricama pogodio za 2:0.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bodo je potom zasluženo smanjio na 2:1 u 70. minuti. I kad su se očekivali penali, Drmić je u 117. minuti pogodio za 3:1, a Bočkaj u 120. minuti zapečatio veliku pobjedu Dinama za konačnih 4:1.

Prolaskom u Ligu prvaka Dinamo je zaradio oko 20 milijuna eura.

Od igranja Dinama u Ligi prvaka ponovno će profitirati cijeli HNL. Na kraju ove sezone svi klubovi HNL-a koji se ne natječu u europskim skupinama dobit će od UEFA-e tzv. “uplate solidarnosti” po oko 500 tisuća eura.

Na taj su način u posljednjih pet godina klubovi HNL-a podijelili oko 13 milijuna eura na osnovu Dinamovih nastupa u Europi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!