NaslovnicaVijestiEvo šta je Ancelotti rekao o Zvezdi i atmosferi koja ih čeka...

Evo šta je Ancelotti rekao o Zvezdi i atmosferi koja ih čeka u Beogradu

Carlo Ancelotti, italijanski stručnjak na klupi Napolija govorio je o grupi C Lige prvaka i o atmosferi koja ih čeka u Beogradu, gdje će ukrstiti koplja sa Crvenom Zvezdom na otvaranju grupne faze.

Trener Napolija Carlo Ancelotti uvjeren je da niko ‘nije otvarao šampanjac’ kada je saznao da će se takmičiti u C grupi Lige prvaka.

Ždrijebom u Monte Carlu određeno je da italijanski klub bude u grupi sa Paris Saint-Germainom, Liverpoolom i Crvenom Zvezdom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Teška je grupa, ali nije nemoguće proći je. Ždrijebom je određeno da u njoj budu tri vrhunska tima i naravno Crvena Zvezda koja se odlično pokazala u kvalifikacijama. Bio sam u Beogradu i znam kako je igrati u takvoj atmosferi…”

“Kada je riječ o PSG-u, mnogo je Italijana tamo i uvjeren sam da nisu otvarali šampanjac kad su čuli da će igrati protiv Napolija. Možda Liverpool može da ima samopouzdanja više nego drugi jer su nas pobijedili sa 5:0 u prijateljskoj utakmici. Ali znam da Jurgen Klopp poštuje Napoli. Biće to zanimljive utakmice”, ocijenio je Ancelotti.

Natjecanje u “grupi smrti” C počeće na stadionu Rajko Mitić u utorak 18. rujna duelom Crvene Zvezde i Napolija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!