NaslovnicaVijestiEvo šta je Ćiro Blažević rekao na Mamićevu presudu!

Evo šta je Ćiro Blažević rekao na Mamićevu presudu!

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentirao je Mamićevu presudu, prema kojoj je nepravomoćno osuđen na šest i po godina zatvora.

“Ovakva presuda je teško održiva. Kazne su pretjerane i niti u snu nisam očekivao da će ovako završiti. Još uvijek ne mogu doći k sebi. Znam da mu u ovim trenucima nije lako i vrlo teško sam to podnio”, kazao je legendarni trener Ćiro Blažević za Sportske novosti.

Zdravko Mamić posljednjih je godina imao veliki utjecaj u hrvatskom nogometu i u Dinamu, a na pitanje šta će se promijeniti nakon ove presude, Ćiro je kazao:

[su_tenis_live_streaming]

“Nema nikakve dvojbe da će se sada sve promijeniti jer Mamić je držao apsolutno sve. Vrlo teško će netko moći preuzeti njegovu ulogu i obraniti ono što je ostvario posljednjih godina. Nakon ovakve presude svakako da će ostati velika praznina u hrvatskom nogometu, ali i u Dinamu.”

Hoće li USKOK možda nakon ovakvog epiloga možda krenuti u nove akcije? “Ne vidim nikakve indicije da bi ova priča mogla ići dalje.”

Podsjećamo, u srijedu je na osječkom Županijskom sudu donesena nepravomoćna presuda u kojoj su bivši čelnik i sadašnji savjetnik NK Dinama Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar proglašeni krivim za Uskokove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna te ih je osudio na zatvorske kazne.

Zdravko Mamić osuđen je na šest i pol godina, Pernar na četiri godine i dva mjeseca, Zoran Mamić na četiri godine i 11 mjeseci, a Vrbanović na tri godine. Također valja istaknuti kako osuđenici moraju vratiti i protupravno stečenu imovinsku korist.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!