NaslovnicaVijestiEvo šta je Davor Šuker rekao o Messiju i Ronaldu nakon dodjele...

Evo šta je Davor Šuker rekao o Messiju i Ronaldu nakon dodjele nagrada

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, prokomentirao je potez Lionela Messija i Cristiana Ronalda, koji se nisu pojavili na svečanosti dodjele nagrada FIFA u Londonu.

Predsjednik Nogometnog saveza Hrvatske Davor Šuker u večeri kada je Luka Modrić proglašen za najboljeg nogometaša svijeta nije želio da kritikuje Cristiana Ronalda i Lionela Messija koji nisu prisustvovali svečanosti dodjele FIFA nagrada u Londonu.

Takav gest Portugalca i Argentinca naišao je da osudu brojnih legendi svjetskog nogometa.

“Ne želim da pokvarim ovo večer, ali za nekoliko dana ću da kažem nešto drugo. Život nije samo put pobjede. Kada izgubite morate da pokažete poštovanje,” poručio je Šuker i dodao:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Što se tiče pobjede Modrića – kraj era Ronalda i Messija je dobar za nogomet i sve hrvatske igrače. Luka je zasluženo dobio nagradu s obzirom na sve što je uradio tokom godine.”

U konkurenciji za najboljeg nogometaša svijeta bili su još napadač Liverpoola Mohamed Salah i Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je do ovog ljeta sa Modrićem igrao u Real Madridu.

Inače, Modrić je prvi igrač poslije skoro dvije i po decenije koji je u istoj godini proglašen za najboljeg igrača svjeta i Svjetskog prvenstva. Prije njega to je uspio legendarni Brazilac Romario.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!