NaslovnicaVijestiEvo šta je poručio Shaw

Evo šta je poručio Shaw

Shaw je postavio na svoju službenu facebook stranicu sliku nakon povratka iz Eindhovena u kojem je obavio operacije.

poručio Shaw
poručio Shaw

Engleski reprezentativac je postavio sliku u kojoj je njegova desna noga u gipsu, uz naslov: “Put do oporavka je dug, ali sam sretan što ponovo mogu prebaciti težinu na moju nogu.”

Shaw je bio podvrgnut sa dvije operacije nakom loma noge u grupnoj fazi Lige prvaka, kada je Manchester United igrao protiv PSV-a! Povratak Luke Shawa se očekuje početkom marta.

Shaw poručio

Ekipa Louis van Gaal od kako je izgubila u Edihovenu nije upisala poraz, pobjedilu su sve mečeve koje su igrali nakon PSV-a. Igrali su protiv Southamptona, Ipswicha Towna i Sunderlanda.

Untitled-1

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!