NaslovnicaVijestiEVO ŠTO IM JE PORUČIO: Salah poslao poruku kritičarima nakon utakmice protiv...

EVO ŠTO IM JE PORUČIO: Salah poslao poruku kritičarima nakon utakmice protiv Huddersfielda!

Nakon današnje pobjede na gostovanju kod Huddersfielda, zvijezda Liverpoola Mohamed Salah izjavio je kako nije zabrinut zbog lošije forme ove sezone.

Salah nije zabrinut zbog forme

26-godišnjak je impresionirao sve svojim nastupima prošle sezone, kada je u dresu ‘Redsa’ postigao 44 gola u svim takmičenjima, ali ove sezone mu ne ide baš sve po planu.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, on je danas prekinuo niz od četiri uzastopne utakmice bez postignutog gola postigavši gol u 24. minuti na John Smith stadionu. Iako tim Jurgena Kloppa nije izgledao pretjerano uvjerljivo, sa nova tri osvojena boda ostaju na vrhu tabele zajedno sa Manchester Cityjem.

Upitan od strane novinara što misli o svojoj lošijoj formi ove sezone, Mohamed Salah je u intervjuu za BT Sport rekao: “Najvažnija stvar je pomoći timu da dođemo do rezultata. Ne brine me kad ne postižem golove, najvažniji je tim, tako da sve dok pomažem timu da pobijedimo nisam zabrinut. Danas smo imali četiri ili pet igrača koji po prvi put igraju od prve minute, ali svi smo na istom nivou, tako da se moramo boriti za svoje mjesto. Bila je ovo teška utakmica, ali na kraju smo osvojili tri boda i to je najvažnija stvar.”

Svoj prvi nastup u novoj sezoni od oporavka od povrede danas je upisao Adam Lallana, koji je zadovoljan svojom izvedbom. On je nakon utakmice rekao: “Mislim da sam uradio sve što je moguće kako bih se vratio na teren i lijepo je doprinijeti timu nakon što to nisam učinio toliko dugo vremena. Imao sam dosta prepreka, i ponekad sam počeo sumnjati u sebe i svoje sposobnosti. Sezona je duga, a prije samo nekoliko tjedana počeo sam se pitati kada ću ponovo zaigrati. Nažalost, neki igrači su se povrijeđeni vratili sa reprezentativne pauze i bio sam potreban timu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!