NaslovnicaVijestiEvo što Inter nudi kako bi vratio igrača kojeg su prodali za...

Evo što Inter nudi kako bi vratio igrača kojeg su prodali za 113 milijuna eura 2021. godine

Talijanski mediji predstavljaju odlazak Marcela Brozovića u Al Nassr kao gotovu stvar, a La Gazzetta dello Sport je objavila planove Intera s novcem koji će dobiti od njegove prodaje.

Prioritet im je dovesti Romelua Lukakua, pa se očekuje da će novac od prodaje Brozovića biti usmjeren prema zadržavanju belgijskog napadača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Inter je zainteresiran za zadržavanje Lukakua i u nadolazećoj sezoni. Nakon posudbe iz Chelseaja prošle sezone, talijanski klub želi ponoviti tu priču i za sezonu 2023./24. Inter je predložio Chelseaju novu posudbu s opcijom/obvezom kupnje napadača za 30 milijuna eura. Prethodnu posudbu, Inter je Chelseaju platio devet milijuna eura.

Iako Lukaku izražava želju da ostane u Interu, pitanje je da li će njegova i Interova želja biti dovoljne. Prema izvještaju Il Corriere dello Sporta, Chelsea bi mogao zahtijevati više novca, čak i do 50 milijuna eura, podsjećajući da su odbili ponudu od 45 milijuna eura koju je Al-Hilal ponudio.

U prošloj sezoni, Lukaku je nastupio u 37 utakmica za Inter, postigao 14 golova i upisao sedam asistencija. Ukupno je za Inter odigrao 132 utakmice, postigao 78 golova i upisao 23 asistencije.

Inter je 2021. godine prodao Lukakua Chelseaju za iznos od 113 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!