NaslovnicaVijestiEvo što je Casemiro rekao o odlasku Cristiana Ronalda nakon sinoćnjeg poraza...

Evo što je Casemiro rekao o odlasku Cristiana Ronalda nakon sinoćnjeg poraza protiv Atletico Madrida!

Prva službena utakmica Real Madrida od odlaska Cristiana Ronalda završena je teškim porazom, s obzirom da ih je u sinoćnjem UEFA Superkupu rezultatom 4-2 savladao veliki gradski rival Atletico Madrid.

Casemiro razočaran odlaskom Ronalda

Tim Julena Lopeteguija doživio je najgori mogući početak utakmice kada im je gol nakon samo 52 sekunde postigao Diego Costa.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, Los Blancosi su se vratili u igru golom Karima Benzeme iz 27. minute. Taj rezultat se nije mijenjao sve do 63. minute, kada je iz penala za preokret gol postigao Sergio ramos. Međutim, svoj drugi gol na susretu u 79. minuti postigao je Costa, te s tim rezultatom završen regularni dio susreta. U produžecima su ‘Jorgandžije’ postigle još dva gola preko Saula Nigueza i Kokea za konačnih 4-2.

Nakon poraza, veznjak Real Madrida Casemiro priznao je kako im je na ovoj utakmici itekako nedostajao Cristiano Ronaldo. On je u intervjuu za Marcu rekao: “Naravno da nam je nedostajao Cristiano Ronaldo. Ne možemo se sakriti od te činjenice, nedostajao bi bilo kojem timu na svijetu.”

[su_no1forfootball]

Brazilac je također dodao kako nema opravdanja za poraz protiv velikog rivala: “Povrijeđeni smo zbog izgubljene titule, ali ovo je samo početak, imamo puno povjerenje u trenera. Opravdavanja nisu profil Real Madrida. Ovdje zajedno pobjeđujemo i zajedno gubimo. Nemamo bolji ili lošiji tim zbog ovog jednog rezultata, pitanje dolaska novih pojačanja je za one na višim pozicijama od mene.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!