NaslovnicaVijestiEvo što je Jurgen Klopp naredio Alissonu odmah nakon što je Brazilac...

Evo što je Jurgen Klopp naredio Alissonu odmah nakon što je Brazilac stigao u Liverpool!

Navijači Liverpoola su ostali oduševljeni nakon što je njihov klub prije nekoliko dana službeno potvrdio kako je stigao novi golman, a riječ je o bivšoj zvijezdi Rome Alissonu Beckeru.

Klopp naredio Alissonu da produži odmor

Brazilac je na Anfield stigao za cifru od čak 75 miliona eura, te tako postao najskuplji golman u povijesti nogometa.

[su_bet365_100bonus]

Krajem prošle godine činilo se kako je Loris Karius vratio povjerenje Jurgena Kloppa, kada je dobio priliku ispred Simona Mignleta i pružao sjajne nastupe. Ipak, sve to je pokvario u finalu Lige prvaka, kada je napravio dvije nevjerovatne greške u porazu protiv Real Madrida rezultatom 3-1. Tada, ne samo da je izgubio povjerenje Jurgena Kloppa, već je izazvao i bijes navijača.

Od tog finala Liverpool se počeo povezivati sa dovođenjem njegove zamjene, a dolaskom Alissona njegova budućnost u klubu je po svemu sudeći završena. Ipak, navijači će morati sačekati još neko vrijeme na debi Brazilca u crvenom dresu, nakon što mu je Jurgen Klopp naredio da produži svoj odmor. 25-godišnjak je nastupio na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, gdje je njegova reprezentacija poražena u četvrtfinalu. Uprkos tome što se želio priključiti pripremama, Klopp mu to nije dozvolio.

[su_no1forfootball]

Njemački stručnjak je povodom toga rekao: “On očajnički želi igrati. Želio je ostati i trenirati, ali to nije imalo nikakvog smisla. Imao je dugu sezonu. Ova godina je bila prilično intenzivna za njega s obzirom da je nastupao i za reprezentaciju. Svjetsko prvenstvo nije takmičenje koje treba zanemariti. Zbog toga sam ga ponovo poslao na odmor.”

25-godišnjak je otkrio kako je veliku ulogu u njegovom dolasku u Liverpool imao njegov bivši suigrač Mohamed Salah. U intervjuu za službenu klupsku stranicu rekao je: “Nismo bili toliko u kontaktu nakon što je napustio Romu. Susreli smo se ponovo u polufinalu Lige prvaka. Jučer mi je poslao poruku i pitao me: ‘Hej, što se čeka?’. S obzirom da su pregovori bili u završnoj fazi, odmah sam mu odgovorio ‘smiri se, dolazim’. Jako sam sretan što sam dobio priliku ponovo zaigrati s njim. Pored toga što je sjajan igrač, on ima odličan karakter i sjajna je osoba, što je najvažnija stvar.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!