NaslovnicaVijestiEvo što je legendarni Del Piero poručio Ronaldu nakon što je saznao...

Evo što je legendarni Del Piero poručio Ronaldu nakon što je saznao da Portugalac nije prisustvovao na dodjeli nagrada!

Legendarni bivši napadač Juventusa Alessandro Del Piero otkrio je kako smatra da je Luka Modrić zaslužio osvojiti nagradu za najboljeg igrača u Europi protekle sezone ispred Cristiana Ronalda.

Del Piero kritikovao Ronalda

Luka je igrao značajnu ulogu prošle sezone u pohodu Real Madrida na treću uzastopnu titulu u Ligi prvaka, nakon čega je impresionirao na Svjetskom prvenstvu, gdje je Hrvatsku odveo do finala, te osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača prvenstva.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Europska nogometna organizacija je zahvaljujući svemu tome odlučila nagraditi 32-godišnjaka prošlog četvrtka na ždrijebu grupne faze nove sezone Lige prvaka, a ceremoniji nije prisustvovao njegov donedavni suigrač Cristiano Ronaldo. Iako se novi napadač Juventusa nije oglasio i objasnio zašto nije bio u Monte Carlu, njegova sestra Katia Aveiro, kao i njegov agent Jorge Mendes jasno su dali do znanja razlog, a u pitanju je činjenica da nagrada za najboljeg igrača Europe nije pripala njemu, već Luki Modriću.

[su_bet365_koeficijenti]

Na stranu Luke Modrića i UEFA-ine odluke stao je legendarni Alessandro Del Piero, koji je priznao kako je iznenađen ponašanjem nove zvijezde njegovog bivšeg kluba, te dodao da je Modrić u potpunosti zaslužio osvojiti tu nagradu. On je u intervjuu za Sky Italiju rekao: “Razumijem Cristiana, ali Modrić je zaslužio nagradu. On je igrao sjajno u Real Madridu i na Svjetskom prvenstvu, tako da je nagrada i više nego zaslužena, iako je i Cristiano imao sjajnu sezonu. Također bih se naljutio da sam na Ronaldovom mjestu, ali ne otići na ceremoniju je pretjerivanje.”

43-godišnjak je također dodao kako bi Luka Modrić mogao biti i prvi kandidat za osvajanje Zlatne lopte na kraju godine. Na pitanje tko bi mogao osvojiti najprestižniju individualnu nagradu u svijetu nogometa, on je rekao: “Često je osvajač Zlatne lopte onaj tko osvoji UEFA-inu nagradu.”

Cristiano Ronaldo bi uskoro mogao ostati bez još jedne nagrade, s obzirom da su s njim u finalnom izboru za FIFA-inu nagradu za igrača godine još upravo Luka Modrić i Mohamed Salah, a pobjednik će biti proglašen na ceremoniji u Londonu 24. septembra.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!