NaslovnicaVijestiEvo što je Massimiliano Allegri odgovorio na pitanje o mogućem povratku Paula...

Evo što je Massimiliano Allegri odgovorio na pitanje o mogućem povratku Paula Pogbe u Juventus!

Trener Juventusa Massimiliano Allegri priznao je kako je ostao impresioniran nastupima Paula Pogbe na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, ali i odbio komentarisati mogući povratak zvijezde Manchester Uniteda.

Pogba želi nazad u Juventus

Nakon teške prošle sezone u dresu ‘Crvenih vragova’, Pogba je odigrao sjajno u Rusiji ovog ljeta, gdje je njegova reprezentacija slavila protiv Hrvatske u finalu rezultatom 4-2.

[su_bet365_100bonus]

Njegov suigrač iz reprezentacije i veznjak Juventusa Blaise Matuidi nedavno je izjavio kako bi volio da mu se 25-godišnjak pridruži u klubu iz Torina, nakon čega su se pojavile brojne špekulacije kako Pogba ozbiljno razmišlja o povratku i igranju u istom timu sa novom zvijezdom Bianconera Cristianom Ronaldom.

Allegri, koji je dao zeleno svjetlo prilikom odlaska Francuza na Old Trafford za 105 miliona eura u ljeto 2016. godine, pohvalio je njegove nastupe na Svjetskom prvenstvu, ali i odbio potvrditi kako bi se on mogao vratiti u klub: “Jedino što mogu reći je da sam sretan što sam vidio koliko je ozbiljno igrao na tako važnom natjecanju kao što je Svjetsko prvenstvu, jako je sazrio.”

[su_poker]

Juventus je u srijedu slavio protiv Bayern Munchena rezultatom 2-0 na pripremnoj utakmici pred novu sezonu, nakon koje je talijanski stručnjak rekao kako je zadovoljan novim pojačanjima Emreom Canom i Joaom Cancelom.

Oba gola na toj utakmici je postigao mladi napadač njegovog tima Andrea Favilli, ali unatoč tome Allegri je priznao kako je za 21-godišnjaka prerano da se bori za mjesto u prvom timu. Rekao je: “Favilli je dobar igrač. Ima veliki potencijal i sjajan je dribler, ali mislim da će sljedeće sezone igrati na posudbi u Genoi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!