NaslovnicaVijestiEvo što je rekao Jose Mourinho nakon otkaza u Unitedu

Evo što je rekao Jose Mourinho nakon otkaza u Unitedu

Jose Mourinho jučer je postao bivši trener Manchester Uniteda nakon niza loših rezultata koje je zaredao kao strateg engleskog premijerligaša. Umjesto njega klub sa Old Trafforda vodit će Ole Gunnar Solskjaer, to je danas objavio klub sa Old Trafforda. Norvežanin bi trebao klub voditi do kraja sezona, a nakon toga će uprava odlučiti da li će mu ponuditi produljenje ugovora.

Nakon što je United objavio da je otpustio Josea Mourinha, cijela nogometna javnost krenula je sa nagađanjem koja sledeća destinacija bi mogla biti za Josea Mourinha. Međutim, portugalski stručnjak nije bio raspoložen za ovakva pitanja u svom prvom izlasku u javnost nakon otkaza. Nakon što je napuštao kuću u Londonu, pratili su ga brojni novinari, a na kišu pitanja, Mourinho je bio kratak:

“Pustite me da hodam, nemam vam što za reći.”

Mora se priznati, ova izjava ne priliči Joseu Mourinhu pogotovo ako uzmemo u obzir da je znao držati dosta duge pressice na kojima bi vladao monolog. Ali, očito da mu ova smjena nije pala baš najlakše. Pitanje je koliko ga je dodatna odšteta od Uniteda (preko 25 milijuna eura) utješila i koja će biti njegova sljedeća destinacija. Mnogi su mišljenja da je Portugalac ‘ispucao’ sve kredite, te da više neće trenirati vrhunske nogometne timove u nastavku svoje trenerske karijere. Ostaje nam da vidimo što će se desiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!