NaslovnicaVijestiEVO ŠTO JE REKAO: Sadio Mane odgovorio na izjavu Pepa Guardiole kako...

EVO ŠTO JE REKAO: Sadio Mane odgovorio na izjavu Pepa Guardiole kako simulira!

Zvijezda i jedan od najboljih igrača Liverpoola Sadio Mane uzvratio je na izjave trenera velikog rivala Manchester Cityja Pepa Guardiole nakon što ga je španjolski stručnjak optužio za simuliranje.

Sadio Mane odgovorio Pepu Guardioli

U intervjuu nakon pobjede protiv Southamptona u subotu, trener ‘Građana’ je pohvalio Manea, ali zatim i dodao kako on ponekad i simulira.

Senegalac je dobio žuti karton za simuliranje istog dana u pobjedi njegovog tima protiv Aston Ville rezultatom 2-1, a nedavno su nad njim napravljeni prekršaji na susretima protiv Leicester Cityja i Tottenhama, koji su rezultirali penalima za ‘Redse’.

Ipak, Mane je burno reagovao na optužbe Guardiole, izjavivši kako on nije simulator, te da čini sve kako bi pomogao svom timu.

Rekao je: “Jedino što mogu reći je da ću zasigurno uvijek biti spreman da pomognem timu, da učinim sve što mogu. Ukoliko mogu iznuditi penal, sigurno ću opet ‘simulirati’. Ukoliko će mi simuliranje dati penal simulirat ću. Što da ne?”

Zatim je nastavio: “Međutim, ono što je Jurgen Klopp rekao je istina. Ja ne simuliram. Mislim da je ovo pametna izjava Guardiole kako bi privukao pažnju suca na mene, ali ja ću igrati svoju igru kao što uvijek igram. Ne obraćam pažnju na ono što on govori jer to je dio nogometa.”

U nedjelju nas očekuje okršaj baš između Liverpoola i Manchester Cityja, dvije trenutno vodeće ekipe u Premier ligi, a ‘Redsi’ su po mišljenju mnogih veliki favoriti. Pep Guardiola na tom susretu neće moći računati na nekoliko velikih zvijezda, a upitan je i nastup golmana Edersona, koji je iz igre izašao na poluvremenu protiv Atalante sinoć.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!