NaslovnicaVijestiEvo što je Steven Gerrard rekao o pregovorima sa Rangersom

Evo što je Steven Gerrard rekao o pregovorima sa Rangersom

Glasgow Rangersi koje je nedavno napustio hrvatski stručnjak Niko Kranjčar u potrazi su za novim trenerom, a kako prenose svi svjetski nogometni mediji glavni kandidat je legenda Liverpoola, Steven Gerrard. Rangers se trenutno nalazi na trećoj poziciji škotskog Premiershipa sa 10 bodova manje od Celtica, a stalnog rješenja na klupi nemaju još od listopada prošle godine.

Prema pisanju engleskih medija, Gerrard će prihvatiti ponudu za posao na klupi posrnulog škotskog velikana iz kojeg su prije par dana rekli da mi je Gerrard prva opcija za zamjenu Graemea Murtyja. Gerrard će prvo morati dati otkaz na poziciji trener U18 tima Liverpoola. Potpis ugovora bi mogao biti u naredna 24 sata, a čelnici Rangersa nisu ništa prepustili slučaju već su sa engleskim legendarnim nogometašem dogovorili pojedinosti ugovora te mu obećali značajna financijska sredstva s kojima će krenuti u izgranju momčadi sposobne za utrku sa Celticom.

U međuvremenu se oglasio i sam Steven Gerrard koji je priznao da u medijskim pisanjima ima i istine.

[su_premierleague]

“Ima i istine u medijskim nagađanjima. Imao sam dobre razgovore s njima. Zauset sam narednih par dana, donijet ćemo odluku uskoro.”, rekao je Gerrard za BT Sport.

37-godišnji bivši noogometaš umirovio se 2016. godine, a nakon toga je potpisao za U18 tim Liverpoola kao prvi trener momčadi. Trener Liverpoola, Jurgen Klopp rekao je da će podržati odluku Gerrarda ukoliko se odluči da preuzme Glasgow Rangerse.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!