NaslovnicaVijestiEVO ŠTO JE URADIO: Agent Yerryja Mine naljutio čelnike Manchester Uniteda tokom...

EVO ŠTO JE URADIO: Agent Yerryja Mine naljutio čelnike Manchester Uniteda tokom pregovora!

Trener Manchester Uniteda je isfrustriran zbog činjenice da čelnici kluba još uvijek nisu doveli novo pojačanje u defanzivnoj liniji, a to je potvrdio i svojim nedavnim izjavama.

Mina neće u Manchester United

Naime, kako su izvijestili engleski mediji, čelnici Uniteda su Portugalcu navodno poručili kako ne planiraju dovesti novo pojačanje, dok se ne riješe usluga nekih igrača na koje on ne računa u sljedećoj sezoni, kao što su Matteo Darmian i Luke Shaw.

[su_bet365_koeficijenti]

Navodno, razgovor između Mourinha i potpredsjednika kluba Eda Woodwarda nakon pobjede ‘Crvenih vragova’ protiv Real Madrida na pripremnoj utakmici u Sjedinjenim Američkim Državama bio je njihov prvi razgovor u posljednja dva tjedna.

Joseove prve želje u ovom ljetnom prelaznom roku kada su u pitanju nova pojačanja su centralni defanzivci Tottenham Hotspura, te Leicester Cityja Toby Alderweireld i Harry Maguire. Ipak, od njihovog dolaska neće biti ništa, s obzirom da oba kluba traže prevelike odštete za svoje zvijezde.

Međutim, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako je nova meta engleskog velikana defanzivac Barcelone Yerry Mina, koji je impresionirao na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Iako su španjolski mediji jučer izvijestili kako su čelnici kluba postigli dogovor sa Kolumbijcem, engleske novine The Sun danas izviještavaju kako su pregovori ipak propali zbog jako zanimljivog razloga.

[su_poker]

Naime, agent Yerryja Mine Felipe Russo je tokom pregovora sa predstavnikom Uniteda Matthewom Judgeom zatražio puno više novca nego što je ponuđeno njegovom klijentu, nakon čega je sastanak završen. Ovo zasigurno neće obradovati Josea Mourinha, koji se kroz cijelu predsezonu žalio na sve i svašta, uključujući i igrače koji su dobili produžen odmor zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu. S obzirom da su preostala još samo četiri dana do kraja prelaznog roka kada su u pitanju engleski klubovi, sve je izglednije kako ‘The special one’ neće dobiti ono što je zatražio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!